[REVIEW] Essence Lip Liner – 05 Soft Berry

posted in: Uncategorized | 2

So, back in here again Invaders, And this one is officially included in my lip liner game. Been having this for a while but I just had time to review this about recently. What I’m talking about is Essence Lip … Continued

[REVIEW] NYX Matte Lipstick – Sierra

posted in: Uncategorized | 16

Here’s one of the brown kindda lipstick color of mine. It comes from one of the drugstore brand: NYX. Although it’s stated as matte lipstick, but definitely the formula isn’t. So, let’s read what’s my take to this NYX Matte … Continued

[REVIEW] NYX Slim Lip Pencil – Coral

posted in: Uncategorized | 0

Dear Invaders, So actually, I’m in an attempt of collecting lip liners. This one is my other lip liner from the drugstore line: NYX. So, let’s just grab your attention to read my take about NYX Lip Liner Pencil in … Continued

Nude Eyes with 3 Lipstick Colors Idea

posted in: Uncategorized | 2

Hello Invaders, Jadi aku punya make up andalan nih buat sehari-hari. Aku suka banget pakai riasan mata yang netral. Terdiri dari warna krem, coklat muda dan coklat tua. Untuk datang ke acara-acara tertentu pun, sering kali aku menggunakan make up … Continued

Make Up Untuk Warna Kulitmu

posted in: Uncategorized | 1

Pernah ga sih kalau kamu sering merasa tidak sesuai dengan hasil make up yang kamu aplikasikan? Atau mungkin kamu lagi belajar make up tapi eh kok ya alih-alih cantik malah jadi berasa kayak pake topeng? Atau sering juga nemuin ada … Continued

[REVIEW] EOS Lip Balm – Medicated Tangerine dan Blueberry Acai

posted in: Uncategorized | 17

Halo, kali ini aku mau mereview salah satu lipbalm yang baru-baru ini aku beli di Makeupuccino. Aku emang lagi menggalakkan diri untuk memilih produk yang tidak mengandung paraben dan mencari yang berbahan organik. Kebetulan lagi butuh lip balm nih, karena … Continued

[REVIEW] * “Sweety Bee” Sugar Lip Scrub by Moporie in Lavender Mint

posted in: Uncategorized | 4

Hello Invaders, Gurun Sahara itu memang indah, kan? Tapi ga banget deh kalau bibir kamu yang kayak Gurun Sahara alias keriiinnnggg cyyiinn… Hehehe. Nah, ini nih masalah yang sering aku hadapi ketika akan mengaplikasikan lipstik: bibir kering dan pecah-pecah. Sayangnya … Continued

Translate »
error: No Right Click Allowed