Skincare Routine: Year of 2014

posted in: SKIN DEEP | 14

Hello dear,, Back to another Mondays.. Wish you a happy day in the early of the week… Being a full time wife makes me having much longer spare time than before when I was still working. So today’s post will … Continued

Update With Me #1: An Interview With God

posted in: BLOW THE FLOW | 0

Morning sunshines!!! Well, actually, I am not gonna give you the moanday or mournday in this Monday. But, since I got my drawer cleaned the other day, I found the good quote that I got from one of my best … Continued

Estee Lauder x Fimela: Beautiful Eyes Event

posted in: VENT THE EVENT | 2

It’s Monday already… Hoaaamm… How are you invaders? Recently, Estee Lauder has held an event called “Beautiful Eyes” featuring with Fimela. And I was lucky to have been registered to join this event. This is gonna be a long post, … Continued

Brain Talks: Krim Geje, Surga Dunia!

posted in: SKIN DEEP | 4

Dear, Mau curhat aka update status. Hihihi, tp kali ini gw bikin di blog krn kl gw bahas di socmed account gw berasa kepanjangan aja. Hahaha.. Jadi ceritanya kemarin siang ada obrolan penting banget bareng temen kuliah. Penting? Iya penting … Continued

Smokey Eye: Little Black Dress Eyes for Beginners

Hai..Hai..Hai.. Judulnya sengaja aku bikin dengan Little Black Dress (LBD) karena dalam dunia fashion, si LBD ini selalu jadi pusat perhatian (dan bahkan di klaim sebagai pakaian yang harus dimiliki paling tidak satu buah di lemari setiap wanita). Mengambil dari … Continued

Valentine’s Day: Simple Cracked Pink Nails

posted in: NAIL FILE | 0

Valentine’s Day – Sebenernya ini telat banget ya.. Hahaha but it’s OK.. Karena aku juga baru punya waktu buka laptop lagi sekarang. Berhubung sudah Valentine’s Day dan pas banget weekend, jadi aku mau kasih ide sederhana untuk memeriahkan date kamu … Continued

Oriflame: Wonder Colour Lip Liner Review

posted in: LIPSTICK POLITIC | 9

Oriflame Wonder Colour. Today I’m gonna give you a review post about Oriflame Wonder Colour Lip Liners. Recently, I gave my self a shot to this whole new thing for me. Actually, I have been knowing Oriflame since I was … Continued

Translate »
error: No Right Click Allowed