VENT THE EVENT

[EVENT] ESTEE LAUDER and Fimela “Beautiful Eyes”

It’s Monday already… Hoaaamm… How are you invaders? Recently, Estee Lauder has held an event called “Beautiful Eyes” featuring with Fimela. And I was lucky to have been registered to join this event. This is gonna be a long post, so please keep reading to get the thorough message.

HALL OF HAUL

MY FEBRUARY BIG HAUL!!

Hi Invaders… Back at here on Monday!!! I’m super excited to acknowledge you about my new February haul. Yessss, I have spent plenty of my earnings this month to get some stuffs. Some are new that I’ve never tried before, some are something little bit adding to my collection, and some are stuffs that I …

SKIN DEEP

Krim Geje, Surga Dunia!

Dear, Mau curhat aka update status. Hihihi, tp kali ini gw bikin di blog krn kl gw bahas di socmed account gw berasa kepanjangan aja. Hahaha.. Jadi ceritanya kemarin siang ada obrolan penting banget bareng temen kuliah. Penting? Iya penting menurut gw, karena selama ini wara-wiri di forum, di komunitas, yang mereka pada curhat temen-temen …

MAKE UP AND WAKE UP

[MOTD] What I did tonight.. Red lips and Gray Eye Shadows!

Red Lips and Grey Shadows

Hi everyone! So happy posting another update. So here’s what I did for attending my hubby’s friend’s wedding party at Lumire Hotel, Jakarta.

EYESHADOW SHOW, HIPS THE TIPS

[TIPS] Little Black Dress Eyes for Beginners – Smokey Eye

Hai..Hai..Hai.. Judulnya sengaja aku bikin dengan Little Black Dress (LBD) karena dalam dunia fashion, si LBD ini selalu jadi pusat perhatian (dan bahkan di klaim sebagai pakaian yang harus dimiliki paling tidak satu buah di lemari setiap wanita). Mengambil dari konsep itu, here we are. Ada beberapa hal, yang ternyata sebelum aku tahu, akan menjadi …

NAIL FILE

Simple Nude Pinky Cracked Nails For Val’s Day Date

Hai Invaders, Sebenernya ini telat banget ya.. Hahaha but it’s OK.. Karena aku juga baru punya waktu buka laptop lagi sekarang. Berhubung sudah Valentine’s Day dan pas banget weekend, jadi aku mau kasih ide sederhana untuk memeriahkan date kamu lho! Yep, muka kece, baju keren, rambut oke, trus kok kuku polosan aja neng? Yuk kita …

LIPSTICK POLITIC

Oriflame Wonder Colour Lip Liner

oriflame-wonder-colour-lip-liners

Hello everyone, Today I’m gonna give you a review post about Oriflame Wonder Colour Lip Liners. Recently, I gave my self a shot to this whole new thing for me. Actually, I have been knowing Oriflame since I was still 12 yo. But practically drowning my self to it since I was in college. Well, …