• Make Up
  • Nail Art
  • Personal

[EVENT] Beauty Blogger Meet Up – The 1st!

posted in: Uncategorized | 18

Ahhh, it’s been a while… Don’t you know that by September 27th 2014 I attended a Beauty Blogger Meet Up organized by Carnellin, Meilina, and Tia? Yup that was the first ever of Beauty Blogger Meet Up held at Nanny’s … Continued

[EVENT] Kawaii Beauty Japan Launch

posted in: Uncategorized | 0

Kawaii Beauty Japan has officially put their steps in Indonesia. Kawaii Beauty Japan (KBJ) is owned by PT. Media Makmur that is specialized in Japanese beauty online media providing Indonesian female users with latest and advanced Japan beauty information and … Continued

[Update With Me #2] Keep Calm and WELCOME TO www.fiarevenian.com

posted in: Uncategorized | 20

I’m so excited to announce you that my blog is now hosted in a new place… I’m no longer post in www.revenian.wordpress.com! Instead, you’re having me HERE in www.fiarevenian.com! YAY! Follow my blog with Bloglovin

[REVIEW] NYX Soft Matte Lip Cream – Transylvania

posted in: Uncategorized | 0

Hello.. Hello.. Seperti yang sudah aku sebutkan di post sebelumnya, kalau kali ini aku akan membahas warna lain dari NYX SMLC, yaitu warna Transylvania. Kalau dengar nama Transylvania, yang ada di benak aku mah cuma si Count Dracula… Hiiyy ceyeemm.. … Continued

[REVIEW] NYX Soft Matte Lip Cream – Copenhagen

posted in: Uncategorized | 0

Hi, wish you a happy day Invaders.. Saat ini lagi pengen coba koleksi terbaru dari NYX Soft Matte Lip Cream (SMLC) warna Copenhagen. Ga tau kenapa pas liat iklan NYX kalau mereka mengeluarkan warna baru di 2014 ini, aku langsung … Continued

Why Masami Shouko Make Up Brush?

posted in: Uncategorized | 2

Hai Hai, Pernah ga sih kalian tu berpikir, kenapa ya kok hasil-hasil make up di majalah atau setelah keluar dari salon tuh hasilnya selalu bagus dan awet? Terus hasilnya muluuuuuussss banget, sampe lalet aja kepleset? Pasti di antara kalian ada … Continued

Translate »
error: No Right Click Allowed